Salg & Vurdering

KOLONIHAVE HUS


SALG &

VURDERING

Procedure for overdragelse af haver i Sommerbyen Ejby

Salg og Vurdering 


Sommerbyen Ejby er tvunget medlem af Kolonihaveforbundet, og er underlagt de til enhver tid af Kolonihaveforbundet indgåede aftaler og fastsatte regler.

 

Det betyder i praksis, at du ved salg af din kolonihave skal have besøg af et af Sommerbyen Ejbys vurderingshold, som skal vurdere din have og bebyggelse efter Kolonihaveforbundets til enhver tid gældende vurderingsregler.


Du finder reglerne på kolonihaveforbundets hjemmeside.

 

Når du modtager din vurdering, modtager du samtidig en beskrivelse af den videre salgsprocedure.


Vi har indgået en aftale med Advokatfirmaet Lunøe / Schack Petersen om, at de forstår hele den praktiske side af  alle haveoverdragelser i Sommerbyen.


Det er vigtigt, for at du skal få en rigtig vurdering, at du selv sørger for at informere vurderingsfolkene om eventuelle forbedringer, som du har foretaget på huset, samt om eventuelle fejl og mangler.

 

Det er en rigtig god idé at gemme kvitteringer for materialer og udført arbejde. Dog skal du være opmærksom på, at visse ting ikke bliver betragtet som forbedringer, men som almindelig vedligeholdelse, og derfor ikke betyder en øget vurderingspris.

Alt dette, er vurderingsfolkene uddannet til at vurdere. Se i øvrigt de jævnlige omtaler i Ejbyposten af, hvad du skal huske ved vurdering.

 

Køb af kolonihave

 

Går du rundt og drømmer om at få fingrene i en af vores attraktive kolonihaver, kan du blive skrevet på vores Interesseliste.

Vi har ikke en venteliste i Sommerbyen Ejby, men alene en liste, hvor interesserede kan blive skrevet op på. Hvis et medlem ønsker at sælge, kan de i kontortiden få udleveret Interesselisten, såfremt de ikke selv har en køber på hånden.