Hyggeklubben

Hyggeklubben

 

Sommerbyen Ejby's hyggeklub byder velkommen til alle sommehusejer i Sommerbyen Ejby.

 

Hyggeklubben er nu oppe på 44 medlemmer. Kontingentet er på kr. 100 pr. år og dertil lidt udgifter til kaffe/kage, udflugter etc. afhængig af aktiviteter.

Der var i 2016-sæsonen i alt 19 aktivitetsdage/aftener i perioden maj-september, fortrinsvis en pr. uge på mandage, forslag fra medlemmer til aktiviteter er velkomne.

 

Hyggeklubbens formand hedder Claus Lorentzen og kan kontaktes på tlf.nr.: 2826 7518 eller på email: Claus.Tom.Lorentzen@hotmail.com. "

 

i kan finde os på facebook

NYT FRA HYGGEKLUBBEN I SOMMERBYEN EJBY

 

Nu er det snart april og derfor nærmer sæsonen 2017 sig.

Hyggeklubben begynder sæsonen mandag 1. maj kl. 19.00 på Statenegården, og vi håber at se mange nuværende og nye medlemmer.

Prisen for at være er medlem er kun 100 kr. for en sæson. Der er intet indmeldelsesgebyr.

Vi holder normalt møder på Statenegården hver mandag kl. 19.00. Der er dog ikke møde mandag den 5. juni 2017, fordi det er 2. pinsedag.

Der er endnu ikke fastlagt et endeligt program, men det vil blive udgivet inden sæsonstarten.

Nogle aktiviteter er dog fastlagt, idet vi starter den 1. maj 2017 (til den tid forventer vi lidt lunere vejr og mange aktiviteter i byerne er stoppet) og slutter den 28. august (på det tidspunkt begynder mange aktiviteter i byerne igen).

 

De aktiviteter, der indtil videre er fastlagt, er følgende:

 

Mandag 1. maj kl. 19.00: Indmeldelse m.v.

Mandag 8. maj kl. 19.00: Generalforsamling (se dagsorden nedenfor)

Mandag 15. maj kl. 19.00: Bankospil

Mandag 29. maj kl. 11.00 ved Mindeankret i Nyhavn: Kim Greiner fører os på en historisk guidet

rundtur ”Nyhavn på kryds og tværs”.

Mandag 5. juni: intet møde pga. 2. pinsedag.

 

Lørdag 10. juni til og med 15. juni arrangerer Hyggeklubben en bustur til først Berlin, hvor vi får en guidet byrundtur samt overnatter. Dagen efter kører vi til Prag, hvor der er flere ture med guide. Vi skal bl.a. besøge et bryggeri i Pilsen, sejle på Donau, overvære et fontæneshow, samt besøge et sted med Tjekkiets vinproduktion.

 

Fra Prag kører vi til den meget seværdige by Dresden, hvor vi ligeledes får en guidet byrundtur og overnatter. Den 15. juni kører vi tilbage til Danmark igen. Vi stiger på og bliver sat af ved Sporten i Sommerbyen.

 

Turen til Berlin, Prag og Dresden er ikke kun for Hyggeklubbens medlemmer. Derfor; er du ikke medlem af Hyggeklubben, men har turen har din interesse, er du meget velkommen til at kontakte Claus Lorentzen, tlf.nr. 28 26 75 18 eller Marianne Pedersen, tlf.nr. 24 44 04 20. for at høre om der er ledige pladser i bussen. Vi kan ligeledes give en mere detaljeret beskrivelse af turen.

 

Mandag 17. juli kl.19.00: Fødselsdagsfest

Mandag 28.august kl. 13.00: Afslutning

 

Der vil i løbet af sæsonen blive arrangeret udflugter til steder uden for Sommerbyen. Nogle af disse arrangementer vil typisk blive afholdt som dagsarrangementer; ikke altid på mandage, idet en del steder holder lukket om mandagen.

Hyggeklubben i Sommerbyen Ejby indkalder til ordinær generalforsamling mandag den 8. maj 2017 kl. 19.00 på Statenegården.

 

Dagsorden:

 

1.Valg af dirigent

2.Bestyrelsens beretning

3.Regnskab

4.Valg

a.2 bestyrelsesmedl.: Else Mattich modtager genvalg. Margit Krumholt genopstiller ikke.

b.2 suppleanter

c.1 revisor: Åse Ziegler genopstiller ikke.

5.Fastsættelse af kontingent (bestyrelsen forslår uændret 100 kr.)

6.Indkomne forslag

7.Eventuelt

Vi håber at se mange nye og tidligere medlemmer i Hyggeklubben, så vi kan få mange hyggelige, underholdende og lærerige timer sammen.

 

Claus Lorentzen.

Tlf.nr.: 28 26 75 18