Salg & vurdering

SALG OG VURDERING

 

Sommerbyen Ejby er med i Kolonihaveforbundet af Danmark og underlagt de af Kolonihaveforbundets fastsatte vurderingsregler.

 

Det betyder i praksis, at du ved salg af din kolonihave skal have besøg af et vurderingshold, som vil vurdere din have og bebyggelse.

 

Når du får vurderet, modtager du samtidig en beskrivelse af den videre salgsprocedure, som fra 1.1.2016 foregår via Kolonihaveforbundet.

 

Det er vigtigt, for at du skal få en retfærdig vurdering, at du selv sørger for at informere vurderingsfolkene om eventuelle forbedringer, som du har foretgaet på bebyggelse samt om eventuelle mangler.

Det er en rigtig god idé at gemme kvitteringer for materialer og udført arbejde. Dog skal du være opmærksom på, at visse ting bliver betegnet som almindelig vedligeholdelse, og derfor ikke udløser en forbedringsværdi.  Alt det, er vores vurderingsfolk uddannet til at vurdere. Se i øvrigt de jævnlige omtaler i Ejbyposten af, hvad du skal huske ved vurdering.

 

Køb af kolonihave

 

Går du rundt og drømmer om at få fingrene i en af vores attraktive kolonihaver, kan du blive skrevet på vores Interesseliste.

Vi har nemlig ikke en venteliste i Sommerbyen, men derimod en liste, hvor interesserede kan blive skrevet op - og hvis et medlem ønsker at sælge, kan de få udleveret Interesselisten, såfremt de ikke selv har en køber på hånden.

 

Ny procedure for overdragelse af haver i Sommerbyen Ejby

 

Bestyrelsen har besluttet af processen med overdragelser af haver, fra den 4. januar 2016, outsources til Kolonihaveforbundet.

 

Beslutningen er truffet bl.a. på baggrund af, at Kolonihaveforbundet på Kongressen i september 2015, har besluttet, at foretage væsentlige ændringer i overdragelsesproceduren: Læs mere på dokumentet til højre. Ny procedure for overdragelse af haver i Sommerbyen Ejby


Bestyrelsen har besluttet af processen med overdragelser af haver, fra den 4. januar 2016, outsources til Kolonihaveforbundet.


Beslutningen er truffet bl.a. på baggrund af, at Kolonihaveforbundet på Kongressen i september 2015, har besluttet, at foretage væsentlige ændringer: Læs mere på dokumentet til højre.